Новини ТІСІТ

Відбулася зустріч викладачів та студентів інституту з воїнами, які брали участь в АТО на Донбасі та учасниками подій Революції гідності на Київському майдані

 

6 грудня 2016 р. в день Збройних Сил України в Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій відбулася зустріч викладачів та студентів інституту з воїнами, які брали участь в АТО на Донбасі та учасниками подій Революції гідності на Київському майдані під гаслом: 

"Навіки Слава Україні!
Героям Слава навіки!"


Участь у цій зустрічі взяли ст. лейтенант Яніга Володимир - учасник боїв під Дебальцевим, нагороджений орденом "Честь і Слава", відзнакою Президента України "За військову службу" та численними медалями; сержант Гулик Василь та Семченко Олександр - бійці 24-ої бригади, яка прославилась в боях під м. Бахмутом, нагороджених орденом "Честь і Слава" та медалями. Вони розповіли про свій бойовий шлях, продемонструвавши при цьому присутнім відеоматеріали відзняті ними особисто у зоні бойових дій. Особливу увагу привернули розповіді безпосередніх учасників подій на Київському майдані під час Революції Гідності Горика Богдана та Кидія Богдана, які під час розстрілу Небесної Сотні були важко поранені, а також активного учасника волонтерського руху Фецідак Христини, яка з грудня 2013 року займається організацією та наданням допомоги учасникам Майдану і бійцям, які захищають нашу землю від московських ординців.
Учасники студентської художньої самодіяльності подарували присутнім гостям у своєму виконанні пісні і вірші, які прославляють любов до рідної Батьківщини та героїчні подвиги її захисників.
Закінчилась зустріч спільним виконанням гімну України.
Слава Україні! Слава Нації!
Героям Слава!

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

 

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти