Новини ТІСІТ

Святкування Дня викладача 2011

Все змінюється... Змінюється час, змінюються люди, але на щастя лишаються вічні речі. Rock-n-Roll та шалені танці – це дві речі, які не зраджують собі, а й, справді, завжди були «патлаті» рокери та божевільні «тусовки».

І тішить те, що люди не просто «відриваються», а слідують своїм ідеалам, яким вже не один десяток років. Радує і те, що регулярно у всьому світі відбуваються найрізноманітніші вечірки, які не дозволяють забути про те, що іноді настільки закручує голову, що аж підкошує коліна. 

Саме в такому стилі 2 листопада 2011 року, в стініх ТІСІТу проводилось грандіозне дійство, а якщо точніше, то вечірка, яка охопила цілий молодіжний рух «Стиляги». Надзвичайно вміло поєднали студенти звичайне свято для викладачів з шаленими конкурсами, танцями та піснями. Здавалось би, така-от звичайна задумка і простий сюжет, але разом вони створили грандіозну вечірку, яка «позривала» всіх присутніх з місць. А воно й не дивно, адже насичена програма того вечора не могла лишити нікого байдужим.  

Все почалось звично, як в усіх: тьмяне світло, двоє ведучих на сцені і повний зал людей, які затамувавши подих чекали чогось, відверто скажемо, звичного, стабільного, і якщо жорсткіше, то що вже приховувати, - банального. Але, не були б студенти ТІСІТу студентами ТІСІТу, якби не зберегли оригінальність. 

Основою свята був брейн-ринг між студентами та викладачами, де обидві команди показали вражаючі інтелектуальні здібності. Родзинкою свята був виступ викладачів. Неможливо лишити уваги неймовірний артистичний талант педагогів: Лимар Валентини Петрівни, Лабівська Людмила Петрівна, Мартиняк Ірина Олександрівна. Але, варто сказати, що й студенти з своїми талантами не «пасли задніх», тому у такому різноманітті здібностей переможцем, як і передбачувалось, стала дружба. Але головною інтригою свята все-таки була боротьба між викладачами за право називатись «Викладач року ТІСІТу 2011». Ним став Бєлінський Петро Романович. Друге місце зайняла Борик Ольга Ярославівна, третє – Сидорук Борис Орестович. 

Від щирого серця сміялися глядачі від виконання «акторами ТІСІТ» казки «Ріпка», підготовленої Гурневич Тетяною, яка під час виконання стала комедією за жанром.  

Звичайно ж свято було перенасичене музикою, адже чи не найголовнішим у стиляг була саме вона. Тут тішила учасників та глядачів своїм фантастичним голосом Наталя Путіліна, яка так і змусила всіх присутніх поринути у той час. 

Завершилось свято традиційним танцем стиляг – Бугі-вугі. Танцювали всі: хто вмів, хто не вмів, адже зацікавленим був кожен. І, насправді, все те було психоделічно гарним, вражаючим, божевільним, але тим самим і захоплюючим, і тому, можна сказати з твердою впевненністю, що це свято стіни ТІСІТу не забудуть ніколи. А на кінець найбільше хочеться подякувати людям, які роблять сірі студентські будні все веселішими, нехай у їхніх очах завжди горить вогонь нових затій, адже від них залежить наш відпочинок, наш успіх, а найголовніше, виходячи з цього – статус всього інституту.

Підготувала студентка 1 курсу напряму "Соціологія"
Мартинюк Оля
 
 

 Фотоальбом свята

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти