Новини ТІСІТ

Перша міжнародна мережева науково-практична конференція “Інформаційне суспільство: cтан і перспективи розвитку в світлі регіональних особливостей”

11-13 жовтня 2012 року проходила Перша міжнародна мережева науково-практична конференція “Інформаційне суспільство: cтан і перспективи розвитку в світлі регіональних особливостей”, яка проходила одночасно в містах Жешів - Львів - Тернопіль.

Метою конференції було сприяння міжнародному обміну досвідом та представленню результатів досліджень про стан і напрями розвитку інформаційного суспільства, вплив інвестицій в ІКТ на регіональний, міжрегіональний та міжнародний розвиток.

Конференція свою роботу розпочала 11 жовтня в Університеті м.Жешова (Польща), куди з’їхалось понад 100 учасників з цілої Польщі.

Наступного дня, 12 жовтня базовим університетом, який гостинно прийняв польських та українських учасників конференції став національний університет «Львівська політехніка», де обговорювались спільні риси та проблеми міжрегіонального співробітництва в процесі розвитку інформаційного суспільства в прикордонних областях України та Польщі. 
Третій день конференції 13 жовтня продовжувався у Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій, де в обговореннях взяли участь уже більш ніж 160 науковців з провідних вищих навчальних закладів України та Польщі.

 

Фотогалерея конференції

 

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти