Новини ТІСІТ

Курси Тест Інженера - Тестування програмного забезпечення

Ви талановиті, рішучі, працьовиті, позитивно налаштовані і готові до змін у професійному житті?

 


До уваги студентів!
Ви талановиті, рішучі, працьовиті, позитивно налаштовані і готові до змін у професійному житті?
Ми допоможемо Вам у найкоротший термін оволодіти професією Тест Інженера. У нас Ви отримаєте необхідні навики, знання та практичний досвід.

Життєвий цикл будь-якого програмного продукту складається із чотирьох основний етапів: ідея, написання програмного коду, тестування (Quality Assurance) і використання кінцевим користувачем.
QA – етап розробки програмного забезпечення під час якого програмний код тестують на наявність помилок, визначають чи відповідає розроблене програмне забезпечення вимогам замовника.
 
В курсі QA розглядають основні теоретичні та практичні аспекти тестування програмного забезпечення, а саме: роль тестування в життєвому циклі розробки програмного забезпечення, види програмних дефектів та помилок, методи, рівні та типи тестування, а також основи ведення спеціалізовоної технічної документації (bug reports), написання  та виконання тест-кейсів. Після кожної теоретичної частини проводиться практичне заняття з метою закріплення набутих знань та формування необхідних навичок.


Заняття будуть проводитсь 2 рази в тиждень.
 

Онлайн реєстрація на курс:


Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти