Новини ТІСІТ

Делегація науковці ТІСІТ взяла участь у міжнародній науковій конференції у Вищій економічній школі м. Білосток (Польща)

Науковці Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій у складі ректора ТІСІТ проф. Бакушевича Ярослава Михайловича, проректора ТІСІТ проф. Бакушевич Іванни Всеволодівни, проректора ТІСІТ проф. Шевчук Любов Теодорівни, професора кафедри міжнародної економіки та маркетингу ТІСІТ Шевчука Ярослава Васильовича взяли участь у міжнародній науковій конференції “Електронні публікації в розвитку науки”, яка проходила 24-26 вересня в м Білостоку (Польща). 

Конференція відбувалася в рамках проекту “Інноваційна економіка” за підтримки Європейського Фонду Регіонального Розвитку та проходила в декілька секцій. 

Професор Ярослав Бакушевич та професор Іванна Бакушевич виступили у пленарній секції “Використання електронних комунікацій в науці та дидактиці” зі спільною доповіддю “Лабораторія Інновацій в якості платформи для розвитку співробітництва між наукою та бізнесом: досвід проекту TEMPUS INNOLAB в застосуванні електронних засобів”. Професор Любов Шевчук та професор Ярослав Шевчук виступили у пленарній секції “Досвід реалізації інноваційних рішень в країнах Східної Європи” з доповідями відповідно “Метрополійні функції Львова: аналіз і проблеми розвитку” та “Сучасне проектування транспортних мереж”.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти