Новини ТІСІТ

Міжнародний семінар у Польщі

8-11 листопада 2007 р. викладачі та співробітники ТІСІТ взяли участь в роботі міжнародного науково-практичного семінару "Проблеми впровадження положень Болонського процесу в освітніх закладах України та Польщі" спільно з Університетом Економічним у Кракові.

Семінар відбувся в туристичному містечку Івоніч Здруй. Згідно з програмою семінару, прослухали і обговорили доповіді професорів і молодих науковців. Особливо цікавим був виступ проректора з навчальної роботи Університету Економічного в Кракові, доктора габілітованого Анджея Шромніка.

Учасники також відвідали історичний музей та костел в м. Дукла, відомий як місце зберігання мощей св. Іоанна, канонізованого у XIV столітті. На завершення програми конференцій проводилася дружня вечеря в агро-туристичному господарстві Фарфорня. У наступний день поїздки група відвідала старовинне місто Краків, зокрема замок Вавель, Ягелонський університет, костел Марійський, центральну полощу міста, костел св. Андрія, історичні сукеніци, костел св. Анни, костел св. Петра і Павла.

Висловлюємо подяку організаторам семінару, ректору Економічного Університету Кракова доктору габілітоване, професору Ришарду Боровецькому та проректору доктору габілітоване, професору Анджею Шромніку за особливий науковий та практичний вклад в організацію та проведення семінару.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти