Новини ТІСІТ

У ТІСІТ завершився Тиждень соціального управління – 4 «Моя професійна компетентність»

З 26.04.2010р. по 30.04.2010р. в Українсько польському вищому навчальному закладі Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій (ТІСІТ) був проведений Тиждень соціального управління – 4 «Моя професійна компетентність» , який проходив під девізом «Дерзай!». Впродовж тижня студенти мали змогу продемонструвати свою професійну компетентність.

Перший день – День кафедри соціального управління розпочався з відкритого засідання кафедри. Вперше був представлений для ознайомлення студентам і викладачам «Професійний портрет соціального працівника». Відповідно до нього формуються знання, уміння і навички майбутніх фахівців соціальної роботи протягом всього навчання у ВНЗ. 

Студенти спеціальності «Соціальна робота» підготували презентації соціальних і наукових проектів з різних напрямів соціальної роботи, серед них презентації на тему : «Соціальна робота з підлітками, що схильні до девіантної поведінки»,  «Наркозалежні люди», «Люди похилого віку», науковий проект на тему: «Пізнавальні телепередачі як фактор інтелектуального збагачення молоді», соціальний проект «Любіть Україну» і інші. Студенти групи СР-41 демонстрували свою професійну компетентність в сфері тренінгової роботи. Були проведені тренінги з метою профілактики девіантної поведінки серед молоді та пропаганди здорового способу життя і самовдосконалення особистості: «Скажи «Ні» наркотикам», «Відпочинок на природі. А як це?», «Як не втратити своє «Я».

Під час другого дня – Дня кафедри гуманітарних дисциплін була проведена наукова конференція «Соціологія в освіті». Студенти першого курсу (МЕ-11, МА-11) презентували доповіді з питань основних напрямів соціології. 

Протягом дня проводились благодійні акції, зокрема, у Петриківській школі-інтернаті студенти групи СР-11 спілкувалися з дітьми, вручали їм подарунки. Петриківський будинок для престарілих відвідали студенти групи СР-21.

Третій день – День Лідера розпочався з семінару-конференції та тему: «Провідна роль лідерства у підготовці майбутніх бізнесменів-керівників», який підготували студенти другого курсу ТІСІТ груп ЕП-21, МА-21,МЕ-21. 

Протягом конференції студенти груп ЕП-21, МЕ-31, ЕП-51, ЕП-41 презентували бізнес проекти, серед них: 

  • Бізнес-план реалізації проекту «Смачна піца» м. Теребовля;
  • дослідження «Однотипність буквеного позначення у формулах з економічних дисциплін»;
  • проект «Вдосконалення управління транспортними засобами шляхом запровадження системи навігації»;
  • інвестиційний проект «Джерело нації».

Протягом дня в приміщенні інституту проводилась благодійна акція «Квітка добра та милосердя»: 
«Зроби благодійний внесок    нужденним і отримай в подарунок квітку милосердя». 

Студенти групи СР-31 брали участь у благодійній акції у Тернопільському обласному притулку для дітей.
День кафедри економіки підприємства і міжнародної економіки та маркетингу – День Екології. Під час цілого дня студентами були підняті найактуальніші питання про навколишнє середовище, природні ресурси землі, екологічні катастрофи і забруднення довкілля. Студенти груп МЕ-31, МА-21, представляли свої проекти на теми: «Переробка сміття, як необхідність для збереження довкілля», «Запровадження енергозберігаючої та ресурсозберігаючої технології виготовлення цегли», «Запровадження еколого-інформаційного центру в м. Тернопіль»,   «Обмін зовнішньо-економічних боргів країни на природоохоронні заходи». Була представлена студентська художня самодіяльність на тему екології. На протязі усього дня  діяла виставка-конкурс плакатів екологічної тематики у конференцзалі.
Даний захід проводився за підтримки управління у справах туризму, сім’ї, молоді та спорту Тернопільської ОДА.  

Студенти групи СР-11, СР-21 проводили волонтерську акцію у ТБФ «Карітас» з безпритульними дітьми.
В п’ятницю (День обдарованості) були підведені підсумки тижня, студенти, які приймали участь в організації ТСУ-4 були нагороджені подарунками і грамотами.  

Загалом Тиждень соціального управління-4 був проведений на високому рівні. Студенти змогли продемонструвати свої знання, професійні вміння, що також сприяло їхньому згуртуванню, збільшенню мотивації до навчання і професійній самореалізації. 
 

Фотогалерея події

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти