Новини ТІСІТ

Завершився ІІІ Міжнародний форум "РАЗОМ в ЄВРОПІ - 2012"

В рамках форуму відбулася Міжнародна науково-практична конференція “Євроінтеграційні процеси в суспільстві: трансформація та розвиток”, участь у якій взяли науковці з України та Польщі

З 18 по 24 квітня в Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій проходив ІІІ Міжнародний форум "РАЗОМ в ЄВРОПІ - 2012".

Для участі у заходах форуму 18 квітня до ТІСІТ прибули студенти та викладачі з Краківського економічного університету та Краківської академії ім. Анджея Фрича Монджевскєго. 22 квітня прибули також науковці, викладачі цих навчальних закладів та науковці з Жешувського університету, для участі у міжнародній науково-практичній конференції “ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СУСПІЛЬСТВІ: ТРАНСФОРМАЦІЯ ТА РОЗВИТОК”, яка проходила в рамках форуму.

За програмою форуму відбулися:

ДЕНЬ СОЦІАЛЬНО-ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Презентація студентських проектів. Фестиваль організацій соціального спрямування.

ДЕНЬ КАР’ЄРИ - «ТІСІТ- територія студентських інновацій» Міжнародні програми з розвитку студентського підприємництва;

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ - Презентації навчальних закладів Польщі, представники яких приїхали до ТІСІТ, підсумки творчого конкурсу для абітурієнтів;

ДЕНЬ ІСТОРИЧНОГО ТУРИЗМУ - Екскурсійна програма «Замки Тернопілля» (Кременець, Вишнівець, Збараж).

ДЕНЬ НАУКИ - Міжнародна науково-практична конференція “ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СУСПІЛЬСТВІ: ТРАНСФОРМАЦІЯ ТА РОЗВИТОК”.

Фотогалерея форуму

 

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти