Новини ТІСІТ

У ТІСІТ відбувся фінал ХІ обласного конкурсу бізнес-планів

У Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій відбувся фінал ХІ обласного конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.

«Основною метою заходу є залучення юнаків та дівчат до підприємницької діяльності та формування позитивного іміджу підприємництва серед молоді», – сказав директор Тернопільського обласного молодіжного центру праці Святослав Абрам’юк.

Об’єктом відбору конкурсу стали бізнес-плани, які містять економічну модель підприємницької діяльності. Роботи розглядалися та оцінювалися у номінаціях: «Соціальний проект» та «Виробництво, сфера послуг і торгівля».

– у номінації “Соціальний проект”:

1 місце. Переможець – бізнес-план “Психодіагностичний центр “Бізнес-експерт”, розроблений Христиною Білінською;

– у номінації “Виробництво, сфера послуг і торгівля”:

1 місце. Переможець – бізнес-план “Туристично-інформаційний довідник “Відкрий Тернопілля”, розроблений Ольгою Лучкою.

Проект “Соціальна реклама як один із шляхів виховання патріотизму у молоді”, студента ТІСІТу Бориса Сорокіна особливо сподобався для журі. За словами організаторів, аналогів такого проекту в Україні немає.

Переможцям конкурсу вручили грошові премії - по 200 гривень. Однак це не основний приз. Роботи переможців організатори передадуть інвесторам. Цілком можливо, що ці проекти будуть втілені в життя.

Минулого року інвесторам сподобалися бізнес-проекти наших переможців, - розповідає пан Абрам’юк. - І вони вклали в них гроші. Таким чином молоді люди здійснили свої мрії та стали підприємцями.

 

1112original

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти