Новини ТІСІТ

У ТІСІТ відбулася ХII урочиста інавгурація 2013-2014 навчального року

3 вересня 2013 року в Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій відбулася урочиста ХII Інавгурація нового 2013-2014 навчального року.

За традицією перед початком урочистих заходів викладачі, студенти та гості Інавгурації відвідали Святкову Літургію у Катедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці.

Об 11:00 у конференц-залі ТІСІТ розпочалися урочисті заходи святкування.

З інавгураційним словом до студентів ТІСІТ виступив академік Академії економічних наук, ректор ТІСІТ професор Бакушевич Ярослав Михайлович.

З вітальним словом виступили як науковці, так і представники громадськості: 

  • заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра;
  • професор Краківського економічного університету, Doctor Honoris Causa ТІСІТ Анджей Шромнік;
  • проректор з наукової роботи ТІСІТ, професор Любов Шевчук.

Наказ про зарахування студентів І курсу зачитала декан факультету соціально-економічного управління ТІСІТ, доцент Старицька Ольга Петрівна. В ході інавгурації ректор ТІСІТ Ярослав Бакушевич відзначив грамотами та нагородами представників професорсько-викадацького складу ТІСІТ.

Надзвичайно цікавою та пізнавальною для учасників інавгурації стала Інавгураційна лекція ректора Краківського економічного університету, професора  Анджея Хохола.

Завершилися урочистості творчими виступами творчих колективів з Тернопільського музичного училища ім. Соломії Крушельницької.

Фотогалерея інавгурації

 

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти