Новини ТІСІТ

Угода про співпрацю з Педагогічним університетом ім. Януша Корчака у Варшаві

Зустріч ректора Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій, професора Ярослава Бакушевича з ректором Педагогічного університету ім. Януша Корчака в Варшаві професором Юліаном Аулейтнером.

8 червня 2015 року відбулося підписання Угоди про співпрацю між ТІСІТ та Педагогічним університетом ім. Януша Корчака (м. Варшава, Польща).

Згідно підписаної Угоди студенти ТІСІТ можуть отримати подвійний диплом Спеціаліста Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій та Магістра Педагогічного університету ім. Януша Корчака в Варшаві (Польща) за спеціальністю «Соціальна робота» а також проходити семестрове навчання і практику в університеті. 

Студенти ТІСІТ отримують знижки в оплаті за навчання у Польщі, згідно підписаної Угоди, а студенти денної форми забезпечуються комфортабельним гуртожитком.

Навчання здійснюється в найсучасніших аудиторіях. Також є можливість здобувати знання за допомогою платформи e-learning, доступної не тільки на комп'ютерах, але й на мобільних пристроях: смартфонах і планшетах. Завдяки цій інноваційній технології ви можете вибирати час, місце та індивідуальний темп навчання. Саме тому це є модель освіти вільної від обмежень часу і простору. Використовуючи цю технологію, можна вдвічі скоротити кількість годин, проведених в університеті в рамках традиційного навчання.

Для студентів, що мають польське походження надається соціальна стипендія.

Також обговорювалась участь ТІСІТ у підготовці та реалізації спільних проектів за програмами Еразмус + і Горизонт 2020.

Фотогалерея події

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти