Новини ТІСІТ

Міжнародна наукова співпраця

Науковці ТІСІТу на чолі з ректором проф. Ярославом Бакушевичем взяли участь в XX ювілейній міжнародній науковій конференції "Сучасні прояви та дилеми реструктуризації», яка проходила 21-24 жовтня 2015 в м.Криниця - Здруй (Польща). 

21-24 жовтня 2015 в м.Криниця - Здруй (Польща) відбулася XX ювілейна міжнародна наукова конференція "Сучасні прояви та дилеми реструктуризації», яка була організована Кафедрою економіки та організації підприємств Економічного Університету в Кракові під науковим керівництвом доктора габ. професора Ришарда Боровецького - Почесного Доктора і професора кафедри економіки підприємств Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій. У заході взяли участь науковці ТІСІТу в складі ректора проф.Ярослава Бакушевича , проректорів проф.Іванни Бакушевич та доцента Андрія Гощинського.

Ювілейна зустріч перетворилась на форум обміну думками та досвідом між менеджерами - представниками бізнесу та науковцями - представниками міжнародного академічного середовища, що займаються дослідженнями різних аспектів реструктуризації в умовах глобальних економічних викликів.

В пленарній частині конференції делегація ТІСІТу вручила професору Р.Боровецкому Вітальні Адреси і Подяки від мера міста Тернополя та від академічного середовища українських вчених - економістів за багаторічну співпрацю і творчий вклад в розвиток українсько - польської наукової думки та поширення практичного досвіду реструктуризації в Україні.

В ході конференції відбулись урочистості вручення премій «Лідери реструктуризації 2015». З рук голови науково-програмової ради конференції, видатного вченого Польщі - проф. Рушарда Боровецокого, ректор та проректор ТІСІТ Ярослав та Іванна Бакушевичі отримали подяку та дипломи за багаторічну співпрацю та творчий вклад у розвиток проблематики реструктуризації економіки та підприємств.  

 Фотогалерея

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти