Новини ТІСІТ

Угода про співробітництво між Тернопільським інститутом соціальних та інформаційних технологій та Старопольською вищою школою в Кельцах.

15 грудня 2015 в ході зустрчі представників Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій та Старопольської вищої школи в Кельцах укладено угоду про співпрацю.

Зустріч з представниками польського вищого навчального закладу відбулася у підрозділі Старопольської вищої школи у місті Бохна. Від ТІСІТ угоду підписав ректор проф. Ярослав Бакушевич і від Старопольської вищої школи ректор проф. Ян Телюс. Учасниками зустрічі були від TISIT проректор з навчально-методичної роботи та міжнародних зв’язків проф. Іванна Бакушевич і проректор з інформаційних технологій та дистанційного навчання доц. Андрій Гощинський, від STSW - декан факультету у Бохні проф. Емілія Барбара Сіенко-Кулаковська, директор департаменту у Бохні Єжи Войнар і проф. Ричард Шумейкер.

Угода передбачає встановлення взаємних контактів між вищими навчальними закладами для організаційної таких напрямів співпраці як викладання та наукових досліджень, крім того предметом співробітництва є питання, пов'язані з регіональної економіки та туризму. Угода включає заходи щодо забезпечення якості освіти, проведення спільних наукових досліджень і проектів, спрямованих на розширення та поглиблення співробітництва, розвитку наукових співробітників а також обміну досвідом, можливість участі працівників і студентів у наукових конференціях, семінарах, симпозіумах, а також обмін студентами в рамках професійних практик.

Інформація про зустріч на сайті Старопольської вищої школи.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти