Новини ТІСІТ

В ТІСІТ відбулася інавгурація 2017-2018 навчального року

4 вересня 2017 року в ТІСІТ відбулаль інавгурація нового навчального року, 16 навчального року в історії  інституту.

Відкриваючи св'яткування  ректор ТІСІТу Ярослав Бакушевич сказав, що увійшовши в нове тисячоліття, ми починаємо усвідомлювати, що молодь найцінніший скарб нашого суспільства яке прагне встановити свою власну дорогу в майбутнє, тому вирішальна роль у закладанні фундаменту нового суспільства відіграє рівень, глибина і багатство освіти поєднаної з духовністю.

Ректор привітав гостей які прибули на інавгурацію:

Проф. докт.габіліт Жешовського Університету - Кристину Лесняк-Мочук:

Проф. докт габілітов. Жешовської Політехніки – Євгеніуша Мочука

Докторанта права Університету в Бялостоку, випускника Варшавської кінематографічної школи – Аркадіуша Лесняк-Мочука

Мецената, відомого підприємця, Голови  асоціації підприємців Тернопільщини «Українська справа»- Михайла Михайловича Ратушняка.

        До дня інавгурації ТІСІТ отримав багато привітань від наших закордонних друзів, ректорів та професорів польських університетів

   У час великих змін у нашому суспільстві, ми розраховуємо на виховання української еліти, яка може працювати не лише в організаціях та підприємствах України, але і в спільних з іноземними підприємствами організаціях та інституціях. Для цього в навчальних планах всіх спеціальностей передбачено великий об’єм іноземних мов, інформаційних технологій та права. Особлива увага надається предметам, які дозволять випускникам відкрити власну справу і успішно діяти на ранку України та Європейського Союзу, в тому числі Польщі.  

                ТІСІТ є єдиним польсько-українським вищим навчальним закладом України, який окрім фундаментального вивчення польської мови, передбачає вивчення польської історії, культури, права та економіки. Це дає можливість продуктивно продовжувати навчатись нашим студентам на магістерських програмах у Польщі, а також отримати достойну роботу у спільних українсько-польських організаціях та підприємствах. За рекомендацією інституту наші студенти продовжують навчання у провідних вищих навчальних закладах Польщі, таких як Ягелонський університет, Краківський економічний університет, Державна технічно-економічна вища  школа в Ярославі, Варшавський університет, Вища школа права і адміністрації в м.Жешові і Перемишлі, Краківська Академія, та багато інших. У нас діє програма одночасного навчання у двох вищих навчальних закладах в Україні та Польщі на денному та заочному відділенні - «Програма подвійний диплом». Кілька наших випускників продовжують навчання в університетах США.

     ТІСІТ є членом Європейської асоціації міжнародної освіти, Асоціації приватних вищих навчальних закладів, Української асоціації маркетингу, Міжнародної кадрової академії, Асоціації університетів України і є її регіональним представником у Тернопільській області.

       Минулий навчальний рік був для інституту особливо важливим і знаменним. Інститут успішно пройшов акредитацію спеціальностей та отримав дозвіл Акредитаційної комісії Міністерства освіти та науки України на навчання бакалаврів на 10 років, до 2027 року. У 2017 році ми отримали безстрокову ліцензію на навчання магістрів з економіки.

     Вітаючи студентів 1 курсу та магістрів ректор сказав:

        " Звертаючись до Вас, хочу привітати з Новим академічним роком. Хочу тепло привітати тих, які перший раз, як студенти перебувають в стінах нашого інституту і розпочинають дорогу до отримання професійних знань, починають будувати саме тут своє майбутнє. Хочу Вам побажати, щоб роки навчання в інституті були цікавими і щасливими.

           Особливо тепло хочу привітати студентів магістрів, які продовжують навчання в стінах нашого інституту, побажати вдосконалення знань для майбутньої роботи в управлінській сфері."

З привітаннями першокурсників виступили гості, викладачі та студенти інституту.

З інавгураційною лекцією виступила проф. док габалітована Жешовського університету Кристина Лесняк-Мочук на тему  "OD SPOŁECZEŃSTWA WIĘZI DO SPOŁECZEŃSTWA KONTAKTU"

Пропонуємо вашій увазі відеозапис інавгунаційної лекції проф. докт.габіліт. Жешовського Університету - Кристини Лесняк-Мочук

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти