Новини ТІСІТ

24 - 25 листопада В ТІСІТ буде проходити виставка - презентація «Освітні можливості в Польщі»

Навчання у Польщі та в Україні без ЗНО


Навчально-консультаційний центр ім. Ю. Словацького в Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій проводить Виставку-презентацію «Освітні можливості в Польщі», яка проходитиме в ТІСІТі
24-25 листопада 2017 року за адресою Тернопіль, вул. Танцорова, 51. 

ТІСІТ здійснює інформаційно-консультаційну та юридичну підтримку процесу вступу у вищі навчальні заклади Польщі, з якими уклав договори про співпрацю і є їх офіційним представником в Україні. Програма підготовки передбачає:
•    інтенсивний курс вивчення польської мови з видачою відповідного міжнародного Сертифікату;
•    юридичний супровід процесу подання документів та подальший інформаційно-консультаційний супровід навчання  в одному з вибраних Вами навчальний закладів – партнерів ТІСІТ  Кракові, Варшаві, Жешові, Познані, Бялостоці, Ярославі, Домбровій - Гурнічій, Катовіце та багатьох інших містах Польщі.
Після проходження співбесіди в Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій, абітурієнт направляється для ознайомлення з польським університетом та навчання  без вступних випробовувань, на основі сертифікату отриманого в ТІСІТ.
До організаційної та юридичної підтримки абітурієнта входить:
•    допомога в оформленні необхідних документів для вступу;
•    супроводження абітурієнта до місця навчання;
•    допомога в оформленні документів в обраному навчальному закладі Польщі;
•    організація поселення в гуртожиток;
•    допомога та консультації протягом першого року навчання студента у Польщі.
Під час навчання у Польщі студенти мають можливість проходити практику у країнах Європейського Союзу та отримувати стипендію  (згідно програми Erasmus), а також (при бажанні )  працювати і отримувати заробітну плату, яка покриває кошти навчання та проживання.

Детальну інформацію про цю програму можна отримати за посиланням та під час роботи Виставки в приміщенні інституту з 10.00 до 20.00. 
Для довідок: тел. +380352 528310 або +380966813028 (Оксана Іванівна)

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти