Новини ТІСІТ

ТІСІТ став учасником проекту DOBRE

  18-20 квітня викладачі кафедри міжнародної економіки та маркетингу Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій к.е.н. проф. Іванна Бакушевич, к.е.н Дарія Гощинська та к.е.н. Ірина Мартиняк пройшли підвищення кваліфікації в рамках освітнього консорціуму проекту DOBRE. Варто зазначити змістовність та високу професійну майстерність тренерів проекту – фахівців у сфері публічного адміністрування та публічної політики Краківського економічного університету. В складі учасників польської делегації на навчальному семінарі в Тернополі були:

  1. Д-р габ., Марчін Завіцкі (dr hab. Marcin Zawicki)
  2. Д-р Міхав Кудвач (dr Michał Kudłacz)
  3. Д-р Роман Жебчук (dr Roman Zhebchuk)

  Проект DOBRE спрямований на вдосконалення процесів децентралізації, створення відповідних освітніх програм підготовки фахівців для роботи у закладах місцевого самоврядування та соціально відповідального бізнесу. З огляду на можливості, які відкриває перед громадами реформа місцевого самоврядування реалізація проекту   DOBRE (Децентралізація пропонує кращі результати і ефективність)  допоможе підготувати лідерів  новостворених об'єднань територіальних громад (ОТГ) успішно розвиватись в новій децентралізованій системі місцевого самоврядування.Проект DOBRE спрямований на вдосконалення процесів децентралізації, створення відповідних освітніх програм підготовки фахівців для роботи у закладах місцевого самоврядування та соціально відповідального бізнесу. З огляду на можливості, які відкриває перед громадами реформа місцевого самоврядування реалізація проекту   DOBRE (Децентралізація пропонує кращі результати і ефективність)  допоможе підготувати лідерів  новостворених об'єднань територіальних громад (ОТГ) успішно розвиватись в новій децентралізованій системі місцевого самоврядування.
  Основним завдання  консорціуму є створення і поширення  освітніх програм длі підготовки фахівців у сфері  соціальної економіки та публічної адміністрації. Підготовка таких фахівців – це першочергове завдання Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій.

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти