Новини Вищої Школи

Фулбрайтівські стипендії на навчання на магістерських програмах у США_Fulbright Graduate Student Program 2018-2019

Дорогі колеги, до 16 травня 2017 року фулбрайтівський офіс приймає анкети на конкурс Fulbright Graduate Student Program: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html
Стипендії на навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.
Будемо вдячні за Вашу підтримку й поширення інформації серед Ваших колег або студентів. Із запитаннями щодо оформлення конкурсного пакету документів або особливостей конкурсного відбору можна звертатись до менеджерів програми:

Офіс Програми імені Фулбрайта
вул. Еспланадна, 20, кiмн. 904, Київ 01001

Координатор програми - Інна Бариш Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Асистенти програми - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У багатьох містах України цього року перебувають фулбрайтівські американські стипендіати, які могли би провести зустрічі або консультації для потенційних учасників програми. Звернутись до них можна безпосередньо, їхні контакти та теми дослідницьких проектів Ви можете побачити на сторінках фулбрайтівського "Вісника": http://www.fulbright.org.ua/uploaded/Image/art-gallery/Library/Newsletter_Autumn-2016.pdf

Дізнатись, на яких програмах навчаються фіналісти магістерської програми 2016-17 р., Ви також можете зі сторінок "Вісника", присвяченого українським стипендіатам (стор. 41-52): https://issuu.com/fulbright-ukraine/docs/december_2016.


З повагою,
Офіс Програми імені Фулбрайта

Fulbright Program in Ukraine
20 Esplanadna Street, Suite 904,Kyiv, 01001,Ukraine
Tel.: +380 (44) 287 07 77 | Fax: +380 (44) 230 20 60
E-mail: office.ukraine.iie.org
www.fulbright.org.ua | Facebook: Fulbright Ukraine

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти