Зовнішнє незалежне оцінювання

На допомогу в підготовці до ЗНО-2017

У розділі «Підготовка до ЗНО–2017» розміщено матеріали, які допоможуть підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року. Це програми зовнішнього незалежного оцінювання, загальні характеристики сертифікаційних робіт і критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

Програми зовнішнього незалежного оцінювання містять вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учасників з кожного предмета, а також конкретизують, що повинен знати та вміти випускник навчального закладу в межах визначених тематичних блоків. Крім того, Програми охоплюють перелік розділів і тем, у межах яких відбуватиметься перевірка знань учасників зовнішнього незалежного оцінювання.
Загальні характеристики сертифікаційних робіт визначають структуру, час виконання сертифікаційних робіт, кількість і форми завдань, схеми нарахування балів за їх виконання.
Як оцінюється зміст та оформлення власного висловлення, визначено у Критеріях оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.
Всім охочим узяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року радимо використовувати оприлюднені матеріали під час підготовки до тестування.

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти