Новини ТІСІТ

Інавгурація нового 2014-2015 навчального року в ТІСІТ

День Інавгураційних заходів розпочався зі Служби Божої у Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богороди.

День Інавгураційних заходів розпочався зі Служби Божої у Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богороди.

Об 11 год урочисті заходи з нагоди Інавгурації XIII 2014-2015 навчального року розпочалися у конференц-залі ТІСІТ які розпочав з вітального слова ректор ТІСІТ проф. Ярослав Бакушевич та в ході виступу розповів про досягнення ТІСІТ в минулому навчальному році, зокрема з особливих: впровадження нового сервісу з дистанційного навчання та оцінювання а також зайняте друге місце студентами ТІСІТу у проекті "Студентська Доба 2013" серед команд ВНЗ Тернополя.

З привітанням виступили гості Інавгурації. Депутат обласної ради Барна, який відзачив громадсько-активних студентів ТІСІТ, адже вони одні з перших взяли участь у протестних акціях Євромайдану в кінці 2013 початку 2014 року щодо дій колишнього керівництва країни. Керівник управління стратегічного розвитку Тернопільскої міської ради Юрій Дейнека відмітив особливий вклад ТІСІТ у розвиток партнерства муніципалітетів Тернополя та міст з Польщі а також допомогу у впровадженні новацій у місцевому самоврядуванні. Генеральний директор підприємства Ватра Драган Орест Маркіянович, який будучи головою Державної екзаменаційної комісії за напрямом Економіка підприємства, відмітив високий рівень підготовки дипломних проектів випускників ТІСІТ в 2014 році

З привітаннями до першокурсників та студентів виступили проректор з навчально-методичної роботи та міжнародного співробітництва, к.е.н, професор Бакушевич Іванна Всеволодівна, декан факультету соціально-економічного управління к.е.н. Старицька Ольга Петрівна, керівники кафедр серед яких к.п.н, професор, Ходорчук Анастасія Яківна, к.е.н, доцент, Габор Семен Сильвестрович, к.і.н, доцент Лук'яненко Світлана Василівна.

Після виступів та привітань першокурсники дали клятву студента та проспівали гімн Gaudeamus Igitur.

Завершилося відкриття навчального року Інавгураційна лекція проректора з виховної роботи та правових питань Мартинюка Володимира Даниловича - "Україна - суверенна, незалежна держава"

Фотогалерея Інавгурації

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura
 

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти